Klondike
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siirry alas
Sparkle
Sparkle
Admin
Viestien lukumäärä : 33
Join date : 03.04.2017
http://klondike.forumotion.eu

Näin saat Klondikesta tuontikoiran itsellesi Empty Näin saat Klondikesta tuontikoiran itsellesi

To 6 Huhti 2017 - 21:01
Varaamalla Klondikesta tuonnin vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi nämä ohjeet.


1. Tutustu Klondiken valikoimaan. Tuonnit on jaoteltu uroksiin ja narttuihin. Päivittelen valikoimaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

2. Valitse omaa silmääsi miellyttävä tuonti. Huomaa, että tuontien suhteen kannattaa olla maltillinen ja realistinen: vaadin saada kunkin tuonnin sivut viimeistään 2 viikon päästä varauksen tekemisestä. Voit tehdä enintään neljä varausta päivässä. Nämä säännöt on luotu ajatellen yhteistä etua: jokaisella harrastajalla tulisi olla mahdollisuus saada oma Klondike-tuonti. Toivon jokaisen tuonnin myös saavan kodin, jossa siihen todella ihastutaan ja johon se halutaan kotiuttaa pikaisesti!

3. Ilmoita minulle tuonnin varauksesta. Luovutan tuontikoiriani kenelle tahansa mihin tahansa (kenneleihin, talleihin, yksityisiksi...) eli kisanäytöistä sun muusta ei tarvitse huolehtia! Vapaana oleva tuontikoira on siis käytännössä jo sinun, mikäli ehdit ihastumaan siihen. Vaadin kuitenkin aina ilmoituksen siitä, mihin tuonti on menossa. Et voi siis ottaa koiraa Klondikesta ilmoittamatta siitä minulle (Sparklelle) mitenkään.

Nopein, varmin ja selkein tapa ilmoittaa halustasi varata tuonnin on vastata kyseistä koiraa koskevaan keskusteluun. Pystyt vastaamaan keskusteluun ilman käyttäjätunnusta Klondikessa. Ilmoita viestissä mahdollinen nimimerkkisi karvaturreissa, sähköpostiosoitteesi sekä linkitä kennelisi/tallisi sivusto.

Mikäli vastaukseni viipyy, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse (virtuaalisuus@gmail.com) tai turrilassa (Sparkle).

4. Odota vastausviestiäni. Vahvistan tai hylkään varauksesi sähköpostitse riippuen siitä, onko tuontikoira edelleen vapaa.

Mikäli vastaukseni on myönteinen, ...
5. Tee virtuaalikoiralle sivut mahdollisimman pian. Sinulla on 14 päivää aikaa saada tuonnin sivut valmiiksi ja linkittää ne minulle sähköpostitse tai turrilassa. Arvostan ripeyttä! :) Olisi myös mahtavaa, jos linkkaisit Klondiken tuontikoiran sivulle (jotta kysyntä pysyisi hyvänä ja toiminta laajana). Saat itse määrittää virtuaalikoirasi rodun, syntymäajan, tuontimaan ja lisää nimiä sukutauluun.

Mikäli vastaukseni on kielteinen, ...
5. Älä lannistu! Olisi ihanaa, jos jäisit seurailemaan Klondiken tarjontaa. Ehkä sopiva tuonti löytyy pian. Valitettavasti pelin henki on nopeat syö hitaat, eli paljon on myös tuurista kiinni. Ilmoittelen turrilassa Klondiken "tuontiryöpyistä".

6. Onnea uuden virtuaalikoiran kanssa! Toivotan tuonnille rutkasti kisaonnea ja komeaa jälkikasvua. Kaikkien Klondike-tuontien jalostuskäyttö on täysin rajoittamatonta ja omistajan oman harkinnan varaista.Mikäli en saa tuonnin sivuja 14 päivän sisällä varauksesta, varaus purkautuu automaattisesti, ja tuontikoira jatkaa kodin etsintää. "Oharit tehnyt" varaaja ei voi enää varata kyseistä tuontikoiraa. Porttikieltoja täällä ei kuitenkaan jaeta. :)

Kodin saaneet tuontikoirat poistetaan foorumilta selkeyden säilyttämiseksi.


Viimeinen muokkaaja, Sparkle pvm La 13 Toukokuu 2017 - 18:45, muokattu 2 kertaa
Sparkle
Sparkle
Admin
Viestien lukumäärä : 33
Join date : 03.04.2017
http://klondike.forumotion.eu

Näin saat Klondikesta tuontikoiran itsellesi Empty Vs: Näin saat Klondikesta tuontikoiran itsellesi

To 11 Toukokuu 2017 - 21:21
Ohjeita päivitetty! Smile Nyt varaajalla on 14 päivää aikaa tehdä koiralle sivut, ja varauksia saa tehdä korkeintaan neljä päivässä.

Tervetuloa tuontiostoksille!
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa